Типи і терміни суші

Знай свої суші: типи і терміни, які потрібно знати, перш ніж замовляти. Суші, які вважаються артистичною і висококваліфікованої японською кухнею, тепер настільки поширені і популярні, що ви можете зайти прямо в свій місцевий продуктовий магазин і купити пакет суші на винос, щоб поїсти вдома, спостерігаючи за п'янкою Netflix. І неважливо, від вашого дивана або від обіду в п'ятизірковому ресторані, не можна заперечувати популярність суші в усьому світі. К Вашим услугам быстрая доставка суши красноярск и самые выгодные и доступные цены на блюда восточной кухни.

Отже, що таке суші? Це японський стиль харчування, в якому використовується риба (сира або варена), овочі і часто в поєднанні з рисом, приправленим оцтом. Маринований імбир, васабі та соєвий соус зазвичай подають на боці.

Суші, які ми знаємо сьогодні, дуже далекі від того, з чого вони починалися. Оригінальні суші колись були основною стравою в різних регіонах Азії і були солоною рибою, консервованої в ферментованому рисі. Насправді, слово «суші» приблизно означає «кислий» як данина його ферментований походженням. Цей стиль суші був поширений в Японії до кінця періоду Едо, коли він перетворився в Edomae zushi, стиль суші, близький до того, що ми їмо сьогодні. Розроблені Hanaya Yohei, ці суші були більші, використовували свіжу рибу, були швидко приготовлені і призначалися для вживання в їжу руками.

Сучасні суші використовують оцтовий рис з рибою, м'ясом і овочами, змішуючи традиційні і іноді нетрадиційні інгредієнти. Ви можете замовити різні види суші, і так, є різниця між суші в японському стилі і суші в західному стилі. У той час як традиційні японські суші простіше, менш вбрані і орієнтовані на рибу, їх американський аналог більше орієнтований на роли, покриті безліччю гарнірів і соусів. Проте, незалежно від того, який стиль ви вибираєте, важливо знати, що ви замовляєте, перш ніж зробити замовлення. Сашимі. Технічно не суші! У той час як суші - це риба, яка подається із рисом і може бути прикрашена іншими інгредієнтами, сашимі - це просто сира риба, яка подається як є. Він нарізаний довгими прямокутними скибочками, відомими як «Хіра-дзукури», і може містити васабі, соєвий соус і імбир, які подаються в якості приправи.

Похожие страницы