Меню для новачків та любителів суші

Для початку, є кілька ключових термінів; нігірі (маленький шматочок риби на рисовому пирозі в формі пальця), маки (рис з начинкою, риба, овочі і т. д., згорнуті в норі або морські водорості) або сашимі (проста сира риба). К Вашему вниманию лучшие суши пермь акции на сеты и доступные и выгодные цены на все меню.

Найпопулярнішим пунктом меню для новачків в суші здається каліфорнійський рол з імітацією краба, огірка, авокадо і рису, завареного в водорості. Так як цей, як правило, зроблений «навиворіт», він може тримати більше рису до ОДНІЄЇ ЧАШКИ в рулонах! Калорії можуть широко варіюватися в залежності від того, хто їх робить, але в середньому він становить близько 250-300 калорій на 6 рулонів. Не пропустіть каліфорнійські комбіновані роли, які пропонують 3 каліфорнійських ролу, суп і салат. Ця невинно звучить їжа може споживати більше 1000 калорій!

Низькокалорійні рулетики маки - це ті, в яких є овочі або риба без додаткових соусів або майонезу, таких як рулети з тунця або огірка, які містять менше 200 калорій на 6 частин. Роли, такі як лосось з авокадо або гострі годинник з тунцем, містять близько 300 калорій на рулон.

Це «традиційні» проти «спеціальних» рулонів. Спеціальні, як правило, набагато більше і дорожче, що означає, що їх кількість калорій буде набагато вище.

Головний секрет економії калорій - замовити рулет Наруто, який складається з риби і овочів, загорнутих в тонко нарізаний огірок без рису. Це варіант з високим вмістом білка і низьким вмістом вуглеводів для тих, хто дійсно намагається розтягнути свої порції. Наруто рол з тунцем, лососем і авокадо містить близько 110 калорій і 13 г білка.

Nigiri суші в середньому близько 40-65 калорій на один шматок в залежності від типу риби. Риба, морський окунь і краб мають тенденцію до більш низького кінця діапазону з більш жирною рибою як вугор, скумбрія і лосось, що тягнеться вище. Сашимі є переможцем з точки зору калорійності, кожна унція сирої риби містить від 25 до 40 калорій. В ідеалі ви пропускаєте рис і закінчуєте свою їжу з деякими з моїх схвалених гарнірів:

Домашній салат (імбирна заправка на боці). Я виделкою опускаю палички в заправку, щоб заощадити тонни калорій.

Похожие страницы